Titel
RSS

Nieuws

Wij zijn blij dat wij weer open mogen zijn en staan vanaf maandag 11 mei weer voor jullie klaar. Super leuk dat jij er weer bent! Wij werken heel graag jullie Corona Coupes bij. Wij hopen jullie allemaal z.s.m. te kunnen helpen in onze salons. Mocht Gennep vol zijn, kun je ook online boeken voor Boxmeer.
Volg jij ons Hairforce 1 youtube kanaal al? Wij zullen allerlei filmpjes gaan posten: -Hoe kun jij het beste jouw haar stylen -Welke tools heb je nodig -Welke producten voor optimaal behoud van je coupe
Vanwege deze bizarre omstandigheden zijn wij genoodzaakt in elk geval tot 6 april te sluiten. Dit naar aanleiding van de gisteren aangekondigde nieuwe maatregelen van de overheid.
YOUNG INTERCOIFFURE 2019| Mijn naam is Renee Winnen. Ik ben sinds ruim 1 jaar werkzaam bij Hairforce 1 in Gennep & Boxmeer. Dit jaar heb ik van Charlene de kans gekregen om deel te nemen aan de “Young intercoiffure”. Ik vond het echt fantastisch! Tijdens de bootcamp weekenden heb ik heel veel mogen leren en met als klap op de vuurpijl een hele toffe foto. Een foto waar ik heel erg trots op ben en waar ik gisteren 2de prijs in ontvangst heb mogen nemen!
Allereerst allemaal bedankt voor het stemmen!! Hairforce 1 is geëindigd in de top 5 van Nederland en 2e van Limburg.
NIEUW VANAF 1 JUNI.... **VIP** FOR KIDS| Vanaf nu al boekbaar bij Hairforce 1 -GENNEP. Een aparte ruimte JUST FOR KIDS..! Boek nu voor alvast jouw afspraak voor jouw kids, let op de ruimte opent echt pas vanaf 1 juni...
Wij weten hoe jouw ideale salon eruit ziet! Hij is groen, heeft luchtzuiverende eigenschappen, produceert zuurstof en super gemakkelijk in de omgang. Zijn aanwezigheid zorgt ook nog eens voor de vermindering van stress en verhoging van productiviteit.
18 / maart Vacature!!!
Hairforce 1 zoekt per direct een Hairstylist voor minimaal 32 uur!
Boek nu voor een blond kleuring in filiaal Boxmeer. De eerste 30 klanten ontvangen 10% korting.
Global Curl in de Media; Waaronder een interview met Charlene Haga, Check it out!….